På Norautron är vi experter på allt som har med elektroniktillverkning att göra. Här har vi stora drömmar om teknisk innovation och starka kundrelationer – och det är här DU kommer in i bilden! Efterfrågan på våra tjänster tycks bara öka och därför vill vi stärka upp vårt sälj- och marknadsteam med ytterligare en kollega! Nu letar vi efter Vänersborgs bästa säljare som vill arbeta långsiktigt och strategiskt i ett familjärt bolag. Tror du dig vara vår framtida kollega? Då borde du läsa vidare!

Skräddarsy din drömtjänst och bygg bestående relationer

På sälj- och marknadsteamet sitter vi fyra personer som tillsammans lägger upp marknadsstrategier, utvecklar vårt varumärke och kommer på idéer för nykundsbearbetning. För att komplettera vårt team letar vi efter dig som vill ha en säljtjänst som inte liknar någon annan! Som sälj- och marknadskoordinator hos oss får du nämligen dels arbeta med sälj, men också med att ta fram säljstöd i form av marknadsföringsmaterial till mässor och digitala medier.

Tjänsten vi nu utlyser är helt ny och en möjlighet för dig att bygga upp din absoluta drömroll. En vanlig dag på jobbet kommer du främst ägna dig åt försäljning av tjänster inom elektroniktillverkning mot företag vars konton löper över ett minimum på fem år – oftast mycket längre än så. Din arbetsdag kommer därför till stor del präglas av uthållighet och frihet under ansvar där du genom effektiva säljmetoder bygger trygga och långsiktiga relationer. Du kommer bland annat få arbeta med nykundsbearbetning, delta på mässor och ta fram förslag på marknadsföringsinsatser i samråd med teamet. För att du ska kunna utnyttja din kompetens till fullo skräddarsys tjänsten utefter det som just du är allra bäst på!

Kort och gott – en kombinerad roll och ett spännande uppdrag där du kommer få chans att arbeta med just det som du brinner för.

Vi letar efter dig – en teknisk säljare som brinner för långsiktighet

Nu letar vi efter dig som vill bli vår nya kollega! För att axla rollen med bravur behöver du ha erfarenhet av teknisk försäljning – gärna inom elektronik. Till din hjälp kommer du ha kunniga kollegor som med många års erfarenhet stöttar dig i att kunna sälja vår avancerade elektroniktillverkning med stor självsäkerhet. Då tjänsten är en kombination av sälj och marknad är det även bra om du har några Photoshop-tricks innanför rockärmen och ett öga för vad för typ av marknadsmaterial våra kunder skulle föredra.

Framförallt letar vi efter dig som, precis som vi, tror att uthållighet är A & O när det kommer till försäljning och kan hantera långa säljcykler. Vi ser gärna därför att du är redo att ta nästa steg och stadga dig i ett bolag som vill se dig utvecklas över lång tid.

Familjär stämning och kompetenta kollegor

Välkommen till Norautron! Här blir du en del av en platt organisation där alla känner alla och VD:n är din närmsta chef. Vi är ett tight gäng på ett 50-tal personer med ett stort engagemang för dels våra tjänster, men inte minst för vår härliga företagskultur. I snitt arbetar man 15 år på Norautron, vilket gör att vi genom lång erfarenhet lyckats etablera stabila och trygga arbetsprocesser. Vi trivs här och stannar länge på bolaget!

Förutom en familjär och god stämning erbjuder vi generös flextid och friskvårdsbidrag (såklart!). Vi har ett par personalfester varje år och just i år fyller vi 25! Vill du vara med och bygga nästa 25 år med oss?

Nog om oss. Nu är vi nyfikna på dig!
Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 15 oktober 2019.

Klicka här för att ansöka.

Varmt välkommen med din ansökan!