På Norautron är vi experter på allt som har med elektroniktillverkning att göra. Här har vi stora drömmar om teknisk innovation och starka kundrelationer – och det är här DU kommer in i bilden! Efterfrågan på våra tjänster tycks bara öka och därför vill vi stärka upp vårt säljteam med ytterligare en kollega! Nu letar vi efter Vänersborgs stadigaste säljare som vill arbeta långsiktigt och strategiskt i ett familjärt bolag. Tror du dig vara vår framtida kollega? Då borde du läsa vidare!

Skräddarsy din drömtjänst och bygg bestående relationer
På sälj- och marknadsteamet sitter vi tre personer som tillsammans är kundansvariga säljare, vårt fokus är framför allt att vårda kundrelationer och utveckling av befintliga kunder. För att komplettera vårt team letar vi efter dig som vill jobba med nya kunder. Som affärsutvecklare hos oss har du en spännande och omväxlande roll där fokus framför allt är att vårda kundrelationer och utveckla och fördjupa partnerskapet och inte minst bli en av kuggarna som öppnar vägen och utvecklar Norautron i framkant!

En vanlig dag på jobbet kommer du främst ägna dig åt försäljning av tjänster inom elektroniktillverkning mot företag vars konton löper över ett minimum på fem år – oftast mycket längre än så. Din arbetsdag kommer därför till stor del präglas av uthållighet och frihet under ansvar där du genom effektiva säljmetoder bygger trygga och långsiktiga relationer, utvecklar vårt varumärke, ta fram säljstöd i form av marknadsföringsmaterial till mässor samt digitala medier. Du ger förslag på marknadsföringsinsatser och attrahera nya kunder. För att du ska kunna utnyttja din kompetens till fullo skräddarsys tjänsten utefter det som just du är allra bäst på!

Kort och gott – en kombinerad roll och ett spännande uppdrag där du kommer få chans att arbeta med just det som du brinner för.

Vi letar efter dig – en teknisk säljare som brinner för långsiktighet
Nu letar vi efter dig som vill bli vår nya kollega! För att axla rollen med bravur behöver du ha erfarenhet av teknisk försäljning – gärna inom elektronik. Till din hjälp kommer du ha kunniga kollegor som med många års erfarenhet stöttar dig i att kunna sälja vår avancerade elektroniktillverkning med stor självsäkerhet. Då tjänsten är en kombination av sälj och marknadsföring är det bra om du har ett öga för vad för typ av marknadsmaterial som våra kunder attraheras av.

Framför allt letar vi efter dig som, precis som vi, tror att uthållighet är A & O när det kommer till försäljning och kan hantera långa säljcykler. Vi ser gärna därför att du är redo att ta nästa steg och stadga dig i ett bolag som vill se dig utvecklas över lång tid!

  Martin Röing, Managing Director
”Det bästa med Norautron är människorna och det härliga engagemang som genomsyrar hela verksamheten. Vi har ett fantastiskt gott samarbete kollegor sinsemellan. Detta visar sig på bästa sätt när vi som team alltid levererar över kundernas förväntningar – om och om igen!”

Familjär stämning och kompetenta kollegor
Välkommen till Norautron! Här blir du en del av en platt organisation där alla känner alla och Vd:n är din närmsta chef. Vi är ett 90-tal personer med ett stort engagemang för dels våra elektroniktjänster, men inte minst för vår härliga företagskultur. I snitt arbetar man 15 år på Norautron, vilket gör att vi genom lång erfarenhet lyckats etablera stabila och trygga arbetsprocesser. Vi trivs här och stannar länge på bolaget!
Förutom en familjär och god stämning erbjuder vi generös flextid, ett par personalfester varje år och friskvårdsbidrag (såklart!). Vi ligger placerade mitt i centrala Vänersborg med närhet till restauranger och butiker.

Nog om oss. Nu är vi nyfikna på dig!

Ansök genom att skicka in CV och personligt brev senast 14 augusti 2022.
Vänta inte med att söka! Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi stävar efter mångfald och jämn könsfördelning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök her