Easee er en norsk oppstartsbedrift som har tatt frem en ny, innovativ og kostnadseffektiv smartlader for elbiler. Grunnleggerne har sin bakgrunn fra bransjen, og har såldes god kjennskap til markedet og vet hva som kreves av både produktet og produsent. 

 

Jonas Helimikstøl, grunnlegger og daglig leder, sier dette om hvorfor Norautron ble valgt;

“Easee er et norsk selskap som utvikler unik kraft- og ladeteknologi for elbiler. Vi elsker tanken på å bygge industri i Norge og har derfor valgt å utvikle- og produsere produktene våre her. Det føles også veldig naturlig siden elbilveksten er så betydelig i Norge.

 Easee startet sin reise i Januar 2018 og vi vurderte flere ulike elektronikkprodusenter. Valget ble Norautron, og det av god grunn. Deres kompetanse, profesjonalitet, vilje, og ikke minst ansattkultur er helt unik. De er uten tvil en av de fremste produsentene i Norge.

 En av Norautron’s fremste egenskaper er evnen deres til å utfordre og si tydelig ifra dersom det er noe de mener er feil eller om det er noe som bør utbedres. Dette er en av hovedfordelene med å produsere i Norge. Du kan komme frem til det beste resultatet i sammen med produksjonspartneren din, steg for steg, og prototype for prototype.

 Norautron har hatt troen på oss fra dag en og de har hjulpet oss i opp- og nedturer. Vi hadde ikke vært der vi er i dag hvis det ikke var for vår kundekontakt og de fantastiske menneskene som jobber der. De får oss til å føle oss som vi er den eneste kunden de har, noe som absolutt ikke er tilfellet.

 Vi er i ferd med å skape en verdensrevolusjon, det skal produseres hos Norautron i Horten og det er vi utrolig stolte av.”

“Hos Norautron er vi både stolte og ydmyke over slik ros. Tillit forplikter, vi skal levere” sier Bengt Sundberg, KAM for Easee.

 

Bildet viser laderen, som er tilgjengelig i flere farger.

Ønsker du å vite mer om EASEE, finner du det ved å klikke på denne lenken;  www.easee.no