Norautron sin oppdragsmengde fortsetter å øke og vi styrker planleggingsteamet med en ny ressurs. Avdelingen for planlegging og kundesupport har en svært viktig rolle i vår leveringsprosess. Som planlegger vil du ha løpende kontakt med både innkjøp, kundesupport, produksjon og lager. Du jobber tett sammen med alle disse og vil bli en del av et driftig og erfarent miljø.

Arbeidsoppgaver:
– Planlegge start og levering av produksjonsordre mot kundeordre i tett samarbeid med innkjøp- og produksjonsavdeling, basert på lede- og gjennomføringstider
– Tett oppfølging av kundens bestillinger
– Holde oversikt over inngående materiell og kapasitet i produksjon, herunder hensynta ferieavvikling, tekniske hendelser og distribusjonsutfordringer
– Utarbeide leveranseplaner og oppdatere produksjonsordre
– Bygge tillit og gode relasjoner til bedriftens kunder

Ønskede kvalifikasjoner:
– Utdanning på bachelornivå eller tilsvarende, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
– Minimum 3-5 års erfaring med produksjonsplanlegging
– God erfaring med Microsoft Office produkter, spesielt Excel, samt erfaring med arbeid i ERP-system
– God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne i norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
Du motiveres av å se løsninger og skape resultater. Vi ser etter deg som har erfaring med planlegging og som ønsker å utvikle deg videre i rollen. Du er en selvstendig og driftig person og du har service i ryggraden. Med god struktur og systemer klarer du å sjonglere en hektisk hverdag og du liker når det skjer litt. Som person trives du i et miljø med åpenhet og takhøyde og du er ikke redd for å ta i et ekstra tak når det er behov. Egenskaper vi verdsetter er integritet, ærlighet og romslighet. Du har en tydelig og god kommunikasjon, og ser viktigheten av godt samarbeid både internt og eksternt.

Norautron kan tilby:
– Et utviklende og faglig sterkt miljø i et internasjonalt konsern
– Et inkluderende arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kollegaer
– Konkurransedyktige betingelser
– Selvstendig jobb hvor du kan påvirke egne utviklingsmuligheter

Om dette er av interesse for deg ber vi deg søke på stillingen, med CV og en presentasjon av deg selv. Ta gjerne kontakt for eventuelle spørsmål til stillingen.
Kandidater blir fortløpende vurdert.

Søk i dag – søk her

Vi ser frem til å høre fra deg!

Frist: 11.09.22