Är du Norautron-familjens nya stjärna?

På Norautron blandar vi nytänkande innovationer med avancerad tekniktillverkning. Vi drömmer stort och siktar högt och det är här du kommer in i bilden. Nu söker vi en Key Account Manager som ska ta oss till nya nivåer.

Vad är det vi söker då?
Vi ser oss som ett lag och där ingår även våra kunder. Som i alla lag tar vi hand om varandra och vi behöver en säljare som vill jobba långsiktigt och strategiskt med att utveckla våra befintliga kunder.
Tillsammans med dina tre kollegor i säljteamet i Vänersborg kommer du vara nyckeln till att bygga våra starka kundrelationer.

Du kanske undrar hur en vanlig dag ser ut?
Den mesta arbetstiden har du så klart kontakt med våra kunder och hjälper dem med våra tjänster inom elektroniktillverkning. Vi har långa relationer med de flesta av kunderna så det krävs en hel del uthållighet men också en stor dos frihet under ansvar då du hittar dina egna säljmetoder för att skapa kreativa affärer och bygga starka relationer.

Och vem är du?
För att briljera i den här rollen behöver du ha erfarenhet av teknisk försäljning, gärna inom elektronik. Men låt dig inte skrämmas, till din hjälp kommer du också ha dina grymma kollegor som har många års
erfarenhet av avancerad elektroniktillverkning.

Du är social och älskar att skapa kontakter med människor.Du gillar att samarbeta och är en fena på att kommunicera och ta initiativ. Engelska behärskar du i både tal och skrift. Och det här med säljbudgetar, offerter och kalkyler är något av en hobby.

På Norautron får du möjlighet att växa och skapa din egen drömroll. Vi skräddarsyr tjänsten efter det du är allra bäst på. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning, ser vi även många kvinnliga sökande till den här tjänsten. Vi jobbar också aktivt för att främja alla aspekter av mångfald i vårt företag. Är du redo? Släng iväg din CV och ett personligt brev nu direkt men allra senast 16 maj!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök till Key Account Manager här. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Så snart det är möjligt
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100
Ort: Vänersborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Ref. nr: 2021/2
Kontakt:
Martin Röing +46 730 24 49 11
Sophie Kollberg +46 723 619 419
Publicerat: 2021-04-22
Sista ansökningsdag: 2021-05-16
Länk till annons: http://norautronab.varbi.com/what:job/jobID:396599/