Teknologiprodusenten fra Horten styrker organisasjonen og ansetter Silje Engebretsen som ny markedssjef i Norautron.

Norautron ansetter Marketing Manager

Norautron ansetter Silje Engebretsen som markedssjef

Engebretsen har tidligere erfaring fra IoT-bransjen og begynte i den nye stillingen hos Norautron den 5. august. Ambisjonen med ansettelsen er å styrke den digitale tilstedeværelsen, og videreutvikle posisjonen i markedet.
-Vi trengte en real satsning på det digitale planet, og så oss derfor om etter en person med god erfaring innen digital markedsføring, forteller Øyvind Sedivy, administrerende direktør hos Norautron.
-Vi ser mange muligheter med den nye markedssjefen på plass, og har allerede flere planer, blant annet for styrket kommunikasjon mot eksisterende og nye kunder via digitale flater.

Satser på synlighet
Økende digitalisering og en bransje i endring er noen av årsakene til at ansettelsen av en markedssjef nå var på sin plass.
– Målgruppen vår forandrer seg, og det er viktig at vi henger med i svingene. Med ny, og ikke minst yngre markedssjef med rett erfaring og god forståelse for digital markedsføring, ser vi frem imot å kunne være mer synlig for potensielle kunder, og ikke minst tilgjengelige for våre eksisterende kunder fremover, forteller Sedivy.

Positiv økning
Samtidig med ansettelsen av den nye markedssjefen har Norautron også giret opp ansettelsene i andre avdelinger, og søker blant annet etter både montører, maskinoperatører og kvalitetskontrollører.
-Etter flere år med positiv økning girer vi opp nok et hakk for å sørge for at vi kan imøtegå en økende etterspørsel i markedet, avslutter Sedivy.

-Slutt-

Fakta om Norautron AS
• Norsk teknologibedrift etablert i 1989.
• 750 ansatte lokalisert i Norge, Sverige, Polen og Kina.
• Eid av Jørgen C Broch gjennom Embron Group AS.
• Omsetning 2018 954 MNOK, driftsresultat på 45 MNOK.
• Produksjons- og logistikk tjenestesalg av elektronikkprodukter.