På Norautron är vi experter på allt som har med elektroniktillverkning att göra. Här har vi stora drömmar om teknisk innovation i nära relation till vår kund i en högt kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. – och det är här DU kommer in i bilden! Nu letar vi efter en Kvalitetschef som vill arbeta långsiktigt och strategiskt i ett bolag med familjär känsla. Tror du dig vara vår framtida kollega? Då borde du läsa vidare!

Kvalitets-och miljöfrågor tvärs över hela organisationen.

Vi är idag ca 90 personer som arbetar tillsammans och i nära samverkan med våra kunder. Företaget ligger centralt placerat i Vänersborg. Vår Kvalitetschef behöver på sikt ersättas då han nu uppnått pensionsålder. I dagsläget arbetar en person på kvalitetsavdelning och är ytterst ansvarig för kvalitet-och miljöarbetet och i våra planer ingår att förstärka avdelningen med ytterligare resurser. Som Kvalitetschef är du en mycket central person som arbetar både operativt och har ett övergripande ansvar att säkerställa vår verksamhet enligt gällande kravspecifikationer samt standarder där vårt verksamhetssystem är ett viktigt verktyg.

Du ingår i ledningsgruppen, där vi stöttar varandra och arbetar tillsammans som ett starkt team.
Tjänsten vi nu utlyser ger en unik möjlighet att agera i ett mindre mycket komplett, innovativt och spännande företag. Företaget ansvarar för hela kundens behov, från ”ax till limpa” och en vanlig dag på jobbet kommer du främst ägna dig åt att stödja processer och avdelningar genom att vägleda, kommunicera och säkerställa och vidareutveckla kvalitets- och kontrollsystemet samt arbetssätt inom alla processer och i nära samverkan med själva produktionsprocessen.
Kort och gott – en kommunikativ och strukturerad roll i ett lösningsorienterat och intressant företag med en ständig ström av nya intressanta produkter och flöden.

Vi letar efter dig – kanske med erfarenhet från större företag, som nu längtar efter att få vara en teamspelare med direkt påverkan i ett mindre företag.

Nu letar vi efter dig som vill bli vår nya kollega! Du arbetar idag med kvalitet- & miljöfrågor och har flera års praktisk erfarenhet och grundläggande kunskaper i kvalitetsstandarder. För att axla rollen med bravur behöver du ha kunskap om flera olika processer i en verksamhet. Som person är du initiativrik och driver utveckling självständigt, du trivs i produktionsmiljö med förmåga att engagera medarbetare i många olika roller, du är en teamspelare som tillsammans med laget strävar efter att uppfylla företagets gemensamma mål.
Framför allt letar vi efter dig som är en ”doer” och precis som vi, tror att uthållighet är A & O. Vi ser gärna därför att du är redo att ta nästa steg och stadga dig i ett bolag som vill se dig utvecklas över lång tid!


Martin Röing, Managing Director
”Det bästa med Norautron är människorna och det härliga engagemang som genomsyrar hela verksamheten. Vi har ett grymt gott samarbete kollegor sinsemellan, som visar sig på bästa sätt när vi som team alltid levererar över kundernas förväntningar – om och om igen!”

Familjär stämning och kompetenta kollegor
Välkommen till Norautron! Här blir du en del av en platt organisation där alla känner alla och VD:n är din närmsta chef. Vi är ett 90-tal personer med ett stort engagemang för dels våra elektroniktjänster, men inte minst för vår härliga företagskultur. I snitt arbetar man 15 år på Norautron, vilket gör att vi genom lång erfarenhet lyckats etablera stabila och trygga arbetsprocesser. Vi trivs här och stannar länge på bolaget!

Förutom en familjär och god stämning erbjuder vi generös flextid, ett par personalfester varje år och friskvårdsbidrag (såklart!). Vi ligger placerade mitt i centrala Vänersborg med närhet till restauranger och butiker.

Nog om oss. Nu är vi nyfikna på dig!
Ansök genom att skicka in CV och personligt brev senast 30 juni 2022.

Vi stävar efter mångfald och jämn könsfördelning. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Kontakta Martin Röing, Managing Director om du har frågor om tjänsten +46 730 244911

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök her