På Norautron är vi experter på allt som har med elektroniktillverkning att göra. Här har vi stora drömmar om teknisk innovation och starka kundrelationer – och det är här DU kommer in i bilden! Efterfrågan på våra tjänster tycks bara öka och därför vill vi stärka upp vårt säljteam med ytterligare en kollega! Nu letar vi efter en säljare som vill arbeta långsiktigt och strategiskt i bolag med familjär känsla. Tror du dig vara vår framtida kollega? Då borde du läsa vidare!

Skräddarsy din drömtjänst och bygg bestående relationer

I sälj- och marknadsteamet sitter vi fyra personer som tillsammans jobbar med strategier inom affärsutveckling samt bidrar i olika grad inom nykundsbearbetning. För att komplettera vårt team letar vi efter dig som erbjuder mer än “bara” sälj! Som Sälj- & Marknadskoordinator hos oss får du nämligen både arbeta med avancerad teknisk försäljning och ansvara för vår digitala marknadsstrategi samt vara delaktig i marknadsföringsmaterial direkt riktat till vår site i Vänersborg.

Tjänsten vi nu utlyser är en unik möjlighet för dig att bygga upp din absoluta drömroll. En vanlig dag på jobbet kommer du främst ägna dig åt försäljning av tjänster inom elektroniktillverkning mot företag vars konton löper över ett minimum på fem år – oftast mycket längre än så. Din arbetsdag kommer därför till stor del präglas av uthållighet och frihet under ansvar där du genom effektiva säljmetoder bygger trygga och långsiktiga relationer. Du kommer bland annat få arbeta med nykundsbearbetning, delta på mässor och bygga ett starkt nätverk för att utveckla våra affärer. För att du ska kunna utnyttja din kompetens till fullo skräddarsys tjänsten utefter det som just du är allra bäst på!

Kort och gott – en teknisk, nätverkande roll och ett spännande uppdrag där du kommer få chans att arbeta med just det som du drivs av.

Vi letar efter dig – en teknisk säljare för kreativa & långsiktiga affärer

Nu letar vi efter dig som vill bli vår nya kollega! För att axla rollen med bravur behöver du ha erfarenhet av teknisk försäljning – gärna inom elektronik. Till din hjälp kommer du ha kunniga kollegor som med många års erfarenhet stöttar dig i att kunna sälja vår avancerade elektroniktillverkning med stor självsäkerhet. Om du dessutom har erfarenhet av marknadsföring, bild och text eller rörligt i olika kanaler är det mycket meriterande för den här tjänsten!

Framförallt letar vi efter dig som är en “do:er” och, precis som vi, tror att uthållighet är A & O när det kommer till försäljning och hantering av långa säljcykler. Vi ser gärna därför att du är redo att ta nästa steg och stadga dig i ett bolag som vill se dig utvecklas över lång tid!

Familjär stämning och kompetenta kollegor

Välkommen till Norautron! Här blir du en del av en platt organisation där alla känner alla och VD:n är din närmsta chef. Vi är ett tight gäng på ett 50-tal personer med ett stort engagemang för dels våra elektroniktjänster, men inte minst för vår härliga företagskultur. I snitt arbetar man 15 år på Norautron, vilket gör att vi genom lång erfarenhet lyckats etablera stabila och trygga arbetsprocesser. Vi trivs här och stannar länge på bolaget!

Förutom en familjär och god stämning erbjuder vi generös flextid och friskvårdsbidrag (såklart!). Vi har ett par personalfester varje år och just i år fyller vi 25! Vill du vara med och bygga nästa 25 år tillsammans med oss?

Nog om oss. Nu är vi nyfikna på dig! Ansök genom att skicka in CV och personligt brev senast 13 december 2019.
Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK NU!